Elin Jordbru

Om meg


Kunst er for meg noe som berører følelsesmessig. Kunst kan få meg til å gråte, motivere meg, trøste meg, få meg til å smile, hjelpe meg til å være i nuet, bare eksistere. Kunst kan også lære meg om livet, gjøre meg filosofisk, kanskje til og med gjøre meg til et bedre menneske.


Gjennom min kunst forsøker jeg å formidle nærvær, trøst, glede, nysgjerrighet og spenning. Jeg ønsker å berøre. Kunsten gjenspeiler meg og mitt liv på ulike måter. Både personlige opplevelser og sterke møter med mennesker preger uttrykket mitt. Naturens nærvær, menneskets eksistens og relasjoner påvirker meg mye. Når er ting bare mørkt, uten håp? Når er det fremdeles spennende, interessant og vakkert? Balansekunst. Jeg elsker det ordet i alle sammenhenger!


Jeg elsker å tegne og male. Har deltatt, og deltar, på en rekke kurs hos kjente kunstnere, og får også endel av bildene mine korrigert av anerkjente kunstnere .

Første separatutstilling hadde jeg i August 2014, ellers har jeg deltatt på flere kollektivutstillinger fra 2010. Har også stilt ut i kunstforeninger og gallerier. Utstillinger vil bli annonser her på hjemmesiden min under linken «utstillinger».


Jeg har atelier på Norderås, som ligger nær landbrukshøyskolen i Ås. Jeg tar gjerne imot besøk, du er velkommen til å ta kontakt med meg! 


Er også på instagram :elinjordbru_malerier, eller facebook: elin jordbru artist.


Du er velkommen til å følge meg på sosiale medier!


Elin 


Utdanning

Autodidakt


Kurs ved blant annet Christiania kunstakademi, Geir Yttervik, Jan Cato Bøttger, Ellen Eikenes, Tone Flesche, Jan-Ove Tuv, Bjørnulf Dyrud, Enver Gashi og Tor-Olav Lunde.